Home » Werkwijze

Werkwijze

Ieder bedrijf werkt op een andere manier en heeft andere wensen, om tot een passende oplossing te komen voor iedere ondernemer hebben we een gedegen plan van aanpak.

Stap 1 Brainstorm

Het bouwen van een goed zakelijk profiel begint met een kennismaking en brainstorm sessie, hierin zal goed gekeken worden naar de wensen, mogelijkheden en zullen we samen een stappenplan opzetten om een pakket samen te stellen wat helemaal past bij jouw bedrijf.

Stap 2 Realisatie

Op basis van het plan zal de realisatie uitgevoerd worden. Dit kan bijvoorbeeld fotografie, videografie en bouw van een website omvatten. Ook over hosting, domeinregistratie en het schrijven van de juiste teksten wordt nagedacht zodat je direct resultaat ziet.

Stap 3 Oplevering

Net als bij de bouw van een gebouw zal een officiele oplevering plaatsvinden waarin het intiele plan naast de realisatie zal worden gelegd zodat we zker zijn dat de afgesproken doelen en wensen gerealiseerd zijn.

Stap 4 Opvolging

Uiteraard verandert je bedrijf, nieuwe medewerkers, ander pand, uitbreiding van werkzaamheden. Dingen die van invloed kunnen zijn op jouw zakelijke profiel. Omdat we een gedegen plan hebben gemaakt bij de start kunnen we in dezelfde stijl verder werken als we begonnen zijn en zal een klant onmogelijk kunnen zien dat er later beelden zijn toegevoegd.

 

Interesse? Neem nu contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en een gratis kennismaking.