Home » Wereldwijd bereik

Wereldwijd bereik

Wereldwijd bereik

Heb jij een lokaal bedrijf en kun je meer klanten gebruiken? Hoe heb jij je marketing ingericht en is je website optimaal bereikbaar?

Misschien heb je een leuke website laten bouwen door je neefje en host je deze zelf op een lokale server in je gangkast. Als je de wereld wilt bereiken met jouw producten moet je je marketing ook zo aanpakken. De wereld ligt aan je voeten met een mooie website die snel werkt, altijd bereikbaar is, goed vindbaar via de zoekmachines en sociale media en uiteraard kan er geen enkel bedrijf zonder een goed zakelijk profiel

Gebruik Google en zoek eens op je voor en achternaam, je bedrijfsnaam en bijvoorbeeld  namen van de producten en/of diensten die je verkoopt. Wat zijn de afbeeldingen die daarbij horen?

Dit is precies wat een potentiele klant of medewerker zal vinden als hij zoekt. Heel veel mensen realiseren zich niet dat een professionele uitstraling verder gaat dan een mooi pand en  visitekaartje. De eerste indruk die mensen tegenwoordig krijgen wordt gevormd door afbeeldingen die online gevonden worden.
Maak je prachtige taarten van topniveau en plaats je vervolgens een afbeelding op je website die met een telefoon gemaakt is, dan zal dit afbreuk doen aan de gehele kwaliteitsbeleving.

Wil je het bereik van jouw bedrijf vergroten? Neem nu contact op en ik help je graag met het maken van een professionele eerste indruk!